Navegando por Autor Bispo, Eliete da Silva
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Dez-2009 | Avaliação da qualidade nutricional em espécies de pescado mais produzidas no estado da Bahia | Andrade, Graciele de Queiroz; Bispo, Eliete da Silva; Druzian, Janice Izabel | Artigo de Periódico |
Abr-2005 | Perfil sensorial de pó de cacau (Theobroma cacao L.) alcalinizado | Bispo, Eliete da Silva; Ferreira, Vera Lúcia Pupo; Santana, Ligia Regina Radomille de; Yotsuyanagi, Katumi | Artigo de Periódico |
Out-2004 | Aproveitamento industrial de marisco na produção de lingüiça | Bispo, Eliete da Silva; Santana, Ligia Regina Radomille de; Carvalho, Rosemary Duarte Sales; Andrade, Graciele; Leite, Clicia Capibaribe | Artigo de Periódico |
Jul-2004 | Processamento, estabilidade e aceitabilidade de marinado de vongole (Anomalocardia brasiliana) | Bispo, Eliete da Silva | Artigo de Periódico |
2013 | Phenolic compounds, methylxanthines and antioxidant activity in cocoa mass and chocolates produced from "witch broom disease" resistant and non resistant cocoa cultivars | Leite, Paula Bacelar; Maciel, Leonardo Fonseca; Opretzka, Luiza Carolina França; Soares, Sérgio Eduardo; Bispo, Eliete da Silva | Artigo de Periódico |
2011 | Antioxidant activity, total phenolic compounds and flavonoids of mangoes coming from biodynamic, organic and conventional cultivations in three maturation stages | Maciel, Leonardo Fonseca; Oliveira, Cassiane da Silva; Bispo, Eliete da Silva; Miranda, Maria da Pureza Spínola | Artigo de Periódico |
2011 | Phenolic compounds, flavonoids and antioxidant activity in different cocoa samples from organic and conventional cultivation | Oliveira, Cassiane da Silva; Maciel, Leonardo Fonseca; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Bispo, Eliete da Silva | Artigo de Periódico |