Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
2004 | Subacute toxicity assessment of annatto in rat | Bautista, Ana Rita Pedreira Lapa; Moreira, E. L. T.; Batista, Márcio Santos; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Gomes, I. C. S. | Artigo de Periódico |
2004 | Avaliação da toxicidade oral subcrônica da bixina para ratos | Bautista, Ana Rita Pedreira Lapa; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Batista, Márcio Santos; Moreira, Eduardo Luiz Trindade; Silva, Iracema Moreira da; Gomes, Iolanda Cirne Sena | Artigo de Periódico |
2002 | Atividade antioxidante da epicatequina-(2β→7,4β→8)-epicatequina isolada de Dioclea lasiophylla | David, Juceni Pereira de Lima; Santos, Edlene O. dos; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Barreiros, André Luís Bacelar Silva; Santos, Ihanmarck Damasceno dos; David, Jorge Mauricio | Artigo de Periódico |
Abr-2011 | Análise de risco aplicada aos alimentos no Brasil: perspectivas e desafios | Figueiredo, Ana Virgínia de Almeida; Miranda, Maria da Pureza Spínola | Artigo de Periódico |
2011 | Antioxidant activity, total phenolic compounds and flavonoids of mangoes coming from biodynamic, organic and conventional cultivations in three maturation stages | Maciel, Leonardo Fonseca; Oliveira, Cassiane da Silva; Bispo, Eliete da Silva; Miranda, Maria da Pureza Spínola | Artigo de Periódico |
2009 | Physico-chemical and sensorial evaluation of new varieties of acerola | Mamede, Maria Eugênia de Oliveira; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Ritzinger, Rogerio; Godoy, Rossana Catie Bueno de; Velozo, Eudes da Silva | Artigo de Periódico |
1998 | Antioxidant activity of the microalga Spirulina maxima | Miranda, Maria da Pureza Spínola; Cintra, R. G.; Barros, S. B. M.; Mancini Filho, J. | Artigo de Periódico |
2011 | Phenolic compounds, flavonoids and antioxidant activity in different cocoa samples from organic and conventional cultivation | Oliveira, Cassiane da Silva; Maciel, Leonardo Fonseca; Miranda, Maria da Pureza Spínola; Bispo, Eliete da Silva | Artigo de Periódico |