Skip navigation
Universidade Federal da Bahia |
Repositório Institucional da UFBA

Navegando por Autor Pessotti, B. M. S.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
21-Mai-2015Body Fat of Broiler Chickens Fed Diets with Two Fat Sources and Conjugated Linoleic AcidZanini, S. F.; Colnago, G. L.; Pessotti, B. M. S.; Bastos, M. R.; Casagrande, Fernando Passon; Lima, V. R.Artigo de Periódico
21-Mai-2015Oxidative stability and total lipids on thigh and breast meat of broilers fed diets with two fat sources and supplemented with conjugated linoleic acidZanini, S. F.; Colnago, G. L.; Bastos, M. R.; Pessotti, B. M. S.; Casagrande, Fernando Passon; Lima, V. R.Artigo de Periódico